O Nama

Profesional Plus je porodična firma osnovana 1991. godine. Naša primarna delatnost je otkup i prerada voća, a pored toga, bavimo se i proizvodnjom voća na sopstvenim plantažama maline, kupine, šljive, jabuke, kao i drugog voća. Nalazimo se u selu Kobilje, opština Brus, Centralna Srbija, u kraju poznatom po intezivnom uzgoju voća.

Svoj poslovni uspeh, a i dalji razvoj, zasnivamo na izradi proizvoda usaglašenim potrebarna i očekivanjima kupaca i korisnika, kao i zahtevima normativnih dokumenata koji se odnose na kvalitet i bezbednost proizvoda. Zbog visoke ekološke vrednosti i zdravstvene ispravnosti naših proizvoda, sebe vidimo kao perspektivnog proizvođača, prerađivača i izvoznika hrane, koji na svim tržistima predstavlja sinonim za kvalitet, bezbednost i higijensku ispravnost proizvoda.

Za ostvarivanje svog poslovanja primenjujemo:

  • HACCP : Codex Alimentarius, Food Hygiene Basic Text 2003;
  • Recommended International Code of Practice, General Principles of Food Hygiene;
  • Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP) System nad Guide lines for its Application;
  • Važeće propise Republike Srbije i EU;

Menadžment naše firme se sistematski informiše o zahtevima međunarodnih standarda kako bi se obezbedila apsolutna biološka, hemijska i fizička ispravnost naših proizvoda, a poseban značaj dajemo uvođenju HACCP Sistema. Primena sistematično i detaljno projektovanog i implementiranog HACCP sistema, obezbeđuje poverenje i zadovoljstvo krajnjih korisnika, što je ujedno i nas cilj.

Prirodni uslovi područja u kome se uzgaja voće, uzgajiči koji su posvećeni kvalitetnom i zdravom plodu, kao i mi, koji zamrzavamo, skladištimo, prerađujemo i isporučujemo gotov proizvod kupcu, činimo celinu. Profesional Plus gradi partnerske odnose sa svojim isporučiocima i kupcima sa ciijem stalnog poboijšavanja kvaliteta i bezbednosti proizvoda.

S’ Poštovanjem

Porodica Nedeljković

Sertifikati

HACCP plan, u Srbiji poznatiji kao HASAP sistem za bezbednost hrane, je pisani program (plan) koji se sprovodi tokom svih procesa prijema, pripreme i serviranja (ili pakovanja) prehrambenih proizvoda. Ovaj sistem je danas veoma rasprostranjen i prepoznatljiv na tržištu hrane. Više o HACCP standardu možete pročitati na www.siq.rs

HACCP Sertifikat Profesional Plus Doo Hladnjača

Naš menadžement

Naš Pogon

Naši saradnici